A játékkontúrok megértése nem nehéz, de a különböző játékvonalak ismeretére van szükség. A szerencsejáték-vonal megértésének kezdeti lépése az, hogy elolvassa a fogadóirodával kapcsolatos friss fogadási típust. Sportfogadások és emlékezteti a szerencsejátékosokat, hogy egy adott alternatívára fogadjanak, ha a vadonatúj játék gyakorisága nem elegendő. A fogadóirodák fő célja a körvonalak megváltoztatásakor az, hogy minden lehetőségből profitáljanak. És ezért, ha a Lakers rendelkezik -250-es lehetőséggel, plusz a Fighters +200-as, annak számos egyéb jelentősége van.

  • Valószínűleg sokkal több győzelmet arat majd a végén azok, akik odafigyelnek az alapvető fogadásokra, ilyen pénzvonalakra, és olyan fejlesztéseket fogsz elérni, amelyek valószínűleg keresnek.
  • A legjobb eredményhez a kontúrok használatával történő fogadás érdekében jobb, ha információkat, előrejelzéseket és szakértői vizsgálatokat foglal magában.
  • És persze van egy egyszerű módja annak, hogy könnyedén megismerje a finanszírozási vonalat.
  • MLB olyan sok videojáték mindennapi, hogy kosárlabda parlays is kifizetési nagy lehetőséget.
  • A fent/alatt címkével megtelt terület emberek – különben játékspecifikus – lesz.

De nem, a BonusFinder játéklehetőség-kalkulátor segítségével a körülbelül három pontban megtehető. Ha 120 dollárt teszel szerencsejátékkal a Rams-re, akkor száz dolláros pénzt kapsz, miközben egy jó 100 dolláros fogadás a friss Buccaneersre 110 dollár készpénzt eredményez. Az NFL szerencsejáték lehetőségének ismerete elengedhetetlen a nyereséges fogadáshoz. Nem szükséges feltételezni a helyes pontszámot, csak azt, hogy ki nyerheti meg a játékot.

A 3910-es rotációs ügyben, az új San francisco Giantsnél ő a Dodgers-szel ellentétben a pénzes tartományban megfizethetetlen (+140) alulmaradó. Ezért nem nagyobb az esélye annak, hogy néhány vagy nagyobb futással sikeresek legyenek. Azonban, ha sikerül, egy szép fillért nettóvá teszik a támogatóit, miközben a San francisco-nak -1.5. lépés, háromszáz.

William hill sport alkalmazás Androidra: Mi az a mindennapi segítség, hogy nagyszerű Pick’em választásunk legyen?

Úgy gondoljuk, hogy a helyi vízvezeték-szerelők, ha úgy gondolják, hogy egy esélytelenebb ember kitűnő választásra tud tétet tenni a friss ajándékra. Másrészt egy -7-es helykülönbséggel rendelkező csapattól hét számot vonnak le a besorolása alapján, mivel előnye, hogy jó hét szakaszból áll. Ha ez a helyzet, akkor a kedvencnek nyolc vagy még több elemet kell nyernie, hogy segítsen a cél továbbadásában.

Értsd meg a lehetőséget

william hill sport alkalmazás Androidra

Amerikaiak esetében valószínű, hogy egy nagyszerű száz dolláros forrást figyelembe véve, ha tizedes, akkor valószínű, hogy egy jó $ step one fogadás alapján. A friss törtek tájékoztatják a tét összegén nyert ügyének új arányát. Amelyiknek -200 esélye van, az új arány az első/2. lépés, minden 2 dolláros választás william hill sport alkalmazás Androidra definíciója az Ön győzelme $1. lépés. Amelyiknek +150 az esélye, az új arány próbálja meg a harmadik lépést/döntést, meghatározás minden $dos választáshoz, amelyet megnyert $lépés 3. Minden ilyen fejlett számításnál ez általános, így meg lehet kérdezni, hogyan működik a lehetőség? Hogy őszinte legyek, minden egyes beszállító megalapozza a lehetőségét, a szakmai statisztikusok javaslataira és vizsgálataikra.

Ma, miután bedob egy pakolást, vagy akár annak esélyét, hogy valaki visszatér, és ledobja a vadonatúj első 50 százalékot, biztossá válik, hogy óriási esély van rá. Ami az amoneyline fogadást illeti, amelyben egy kaszinójátékon belül két közösség között kell bajnokot találni, a „–” szinte mindig a kedvenc, az új”, „ az esélytelenebb. Ha egy pillantást vetünk az alábbi analógiára, megtekintheti a Los angeles Lakers csapatát a LA Lakers @ Denver Nuggets játékának esélytelenebbjei.

Mit jelez tehát az Egy nélkül a fogadásban?

Például az érmefeldobásnál, ha a jó fogadó kiváló +130-as pénzvonalat talál, akkor sok hasznos és hosszú távon is van, készpénz várható, ha a fogadás valóban szabályos. . Egy jó +200-as kamatláb száz dolláros módban hajlamos kétszáz dollárt keresni, és egy nagyszerű, 100 dolláros +350-es ár módban 350 dollárt nyerhet. Egy nagyszerű -120-as pénzvonal módban egy jó fogadónak 120 dollárt kellene véletlenül 120 dollárt nyernie, hogy száz dollárt nyerjen, és egy kiváló -550-es kamatlábbal egy szerencsejátékosnak 550 dollárt kell esélye nyernie 100 dollárra. Abban az esetben, ha a 100 dolláros termelékenység 100 dollár, jól ismert, hogy a +100 helyett a pénzvonaltól kezdődően az „EVEN” kifejezést vegyük figyelembe.

Pontosan miért számítanak az esélyek a fogadáson belül?

-Köveheted Marcust az X/Twitteredhez @ThompsonScribe -Köveheted Anthony-t az X/Myspace-edhez… Amíg a Warriors úton halad, a Draymond Green kimenete támadólag tetszetős a szemnek. De a Fighters következetesen a dribbelésből értékeli a vereséget, és ez őt vagy őt egy másik autópályán veszítheti.

Moneyline Odds Inside the Mma

william hill sport alkalmazás Androidra

Idővel képes lesz rápillantani a lehetőségre, és azonnal megértheti, mennyit nyerne, ha sokféle fogadás van. Abban az esetben, ha az első számlád nagyobb, mint a másik, akkor az esélytelenebbnek is játszol, hogy magas várható fizetésed legyen. Ezért azok, akik 110 dollárt választanak a Nets ATS-re, száz dollárt kereshetnek, hogy jó 210 dolláros teljes kifizetést kapjanak. Mi van akkor, ha az összes főiskolai vagy egyetemi szobatársunk kipróbál egy kiváló Philadelphia 76ers partnert. Ez a nő az Ön Sixers kedvence, és Ön dönthet úgy, hogy megvásárolja a 100 dollárt a Sixersnek, hogy jó -188-as fizetést kapjon. Ha Philadelphia megnyerné ezt a videojátékot, a lány készpénze egyszerűen 53,19 dollár, a teljes kifizetése pedig 153,19 dollár.

A RAPM-et az utolsó akcióhoz használják, hogy meghatározzák az EPM-hiedelmeket, hogy rendelkezzenek a megerősített szezonnal, bárhogy is legyen, és mindig az első akcióban használt SPM modellt állítják elő. Amint már említettük, a korrigált és mínusz egy olyan stratégia, amely segít a kontextuális szemfényvesztésben a brutális és a nélkül. Az EPM egy all-in-you-játékos mérőszám, amellyel a játékosok összegét a csoportja számára beárazhatja a személyes szezonok minden 100 birtoklása után.